PRO1 TV

PRO1 është revolucioni më i ri televiziv në Kosovë. Ky kanal synon të sjell risi absolute si në aspektin e teknologjisë së xhirimit, transmetimit, ashtu dhe në atë të programeve.

Shfaq më shumë
Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat

Kanali