PRO1

PRO1 është revolucioni më i ri televiziv në Kosovë. Ky kanal synon të sjell risi absolute si në aspektin e teknologjisë së xhirimit, transmetimit, ashtu dhe në atë të programeve. PRO1 do të jetë më afër shijeve dhe kërkesave të të gjithë qytetarëve kosovarë pa dallim.

Shfaq më shumë
Alternate Text

Përmbajtja

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat
Live
PRO1
PRO1 10/10/2023