QKK - Qendra Kinematografike e Kosovës

16 shfaqje | 17 video | 884,181 shikime

Qendra Kinematografike e Kosovës është institucion me atributet e autoritetit qendror për kinematografi. Në këtë kanal do të shfaqen filma të prodhuar nga regjisorët kosovarë dhe që janë të subvencionuar nga QKK.    -    Na ndiqni në faqen tonë zyrtare në facebook : www.facebook.com/qendrakinematografikeekosoves

Shfaq më shumë
Alternate Text