Reporteri.net

3226 video | 8,039,597 shikime

Gazeta Online "Reporteri.net" është portal i lajmeve nga vendi dhe bota. Qëllim kryesor ka informimin e drejtë, të paanshëm dhe të shpejtë.

 

Reporteri.net ka startuar në mars të vitit 2019 dhe është themeluar nga gazetarët Bekim Kabashi, Mentor Gjergjaj dhe Shkumbin B. Kajtazi.

Shfaq më shumë
Alternate Text

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat