Ridvan Bunjaku

Kurse të ndryshme nga prof. Ridvan Bunjaku mbi menaxhimin e biznesit, krijimin e prezantimin e projekteve të ndryshme profesionale, mbi lidershipin dhe të menduarin pozitiv në ambientin e punës, si dhe mbi gjuhët e programimit Java, PHP dhe C#.

Shfaq më shumë
Alternate Text