Rinor Ukimeri

0 shikime

Mësimi i kitarës dhe i instrumenteve të tjerë, më i lehtë se kurrë me ciklin e video-shkollave nga Rinor Ukimeri. 

Në secilin episod, ju mund të mësoni të luani në kitarë këngë të fashme shqiptare. 

Shfaq më shumë
Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • Video shkolla
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat