Rrokum.Tv

1 shfaqje | 23 video | 2,252 shikime

Televizioni nacional kabllor Rrokum 

Ban 10 vjet që transmeton përmes operatorëve ma të mëdhej në Kosovë dhe në formatin FullHD
 

Shfaq më shumë
Alternate Text