RTK

Radio Televizioni i Kosovës është transmetuesi publik në Kosovë. RTK posedon dy shërbime të radiove ku transmetohen lajme të lloj-llojshme dhe argëtuese, poashtu edhe katër shërbime televizive 24 orëshe ku transmetohet rrjeti tokësor dhe satelitor. 

Shfaq më shumë
Alternate Text

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat
Live
RTK 1
RTK 29/11/2022
Live
RTK 2
RTK 20/11/2022
Live
RTK 3
RTK 20/11/2022
Live
RTK 4
RTK 20/11/2022