Schengen Visa

Zbuloni ndodhitë e pazakonta dhe qesharake në zyrat e "Ambasadës" së Schengen Visa!

Bashkohuni me aventurat e Xhejmsit, Nëntorit, Axhës Basri, Ibrës, Lules, Norës dhe Lirisë, në ambasadën më interesante nga të gjitha.

Për tre sezona Schengen Visa u bë ndër serialet më të dashura për publikun.

 

Prodhim i GjirafaStudios

Shfaq më shumë

Luajnë: Ernest Malazogu, Lulzim Bucolli, Granit Uka, Rifat Smani, Semira Latifi, Shengyl Ismaili, Arta Selimi. 
Skenari: Agon Myftari 
 

Alternate Text