SkipDays

SkipDays është emision i krijuar nga Milot Hoxha dhe Skirton Pruthi, që trajton me ironi dhe humor ngjarje të vërteta, tematika sociale e ndodhi të përditshme. 
Taste 2 dhe Dr. Skip janë dy protagonistët e këtij cikli videosh sarkastike, aventurat dhe situatat e çuditshme të të cilëve veç sa bëhen gjithmonë e më qesharake e të pazakonta.

Shfaq më shumë
Alternate Text