SkipDays

SkipDays është një cikël me video të shkurtra, të parat e këtij lloji. 
Ato që mund t'i quajmë "video stripa" trajtojnë në mënyrë krejt origjinale dhe sarkastike ngjarje të vërteta, ndodhi absurde dhe tematika të përditshme sociale. 
Kaloje ditën ma s'miri me aventurat ditore të Taste2 dhe Dr. Skip!
 

Shfaq më shumë

Menduar, krijuar dhe aktruar nga: Milot Hoxha & Skirton Pruthi
Prodhuar nga: Djemt e Abdullahit Production

Alternate Text