Sputnik.al

86 video | 8,720 shikime

Sputnik është një platformë edukative e fokusuar në krijimin e kurseve mbi informatikën dhe matematikën.

Alternate Text

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat