Stupcat - Skeçe 2019

Humori dhe satira kanë definuar treshen e famshme të njohur si Stupcat, për 20 vjet.

 

Ata kanë sjellë shumë kujtime dhe momente qesharake gjatë kësaj kohe, duke ironizuar me fenomenet më të rëndësishme shoqërore, me personazhet ikonike dhe skeçet e paharruara.

 

Skeçet “Stupcat 2019” mund t’i gjeni vetëm në GjirafaVideo.

Shfaq më shumë

Prodhim i GjirafaStudios

Alternate Text