― DREJTPËRDREJT

Telegrafi.com

82 Abonues

  • Kreu
  • Videot
  • Rreth nesh
Të fundit
00:12

Aksident i rëndë në rrugën Drenas - Skënderaj

Telegrafi.com 5,347 shikime Para 4 orëve
00:30

Pas reshjeve të shiut, vërshohet “Rrugën B”

Telegrafi.com 4,041 shikime Para 1 dite
00:11

Aksident afer babush te ferizajit

Telegrafi.com 2,293 shikime Para 1 dite
00:30

Pas reshjeve të shiut, vërshohet “Rrugën B”

Telegrafi.com 217 shikime Para 1 dite
00:15

Vet aksident

Telegrafi.com 488 shikime Para 1 dite
00:48

Aksident në magjistrale

Telegrafi.com 340 shikime Para 6 ditëve
00:16

Digjet një veturë në qendër të Prishtinës

Telegrafi.com 3,755 shikime Para 1 jave
01:25

Kryetari i Komunës së Mitrovicë dhe pronari i objektit pa leje

Telegrafi.com 16,995 shikime Para 2 javëve
00:18

Rrënimi i objektit pa leje në Mitrovicë

Telegrafi.com 8,373 shikime Para 2 javëve
00:15

Morena Taraku ben tatuazh emrin e te dashurit

Telegrafi.com 4,542 shikime Para 2 javëve
Më të shikuarat
00:22

Rrahje në Prishtinë

Telegrafi.com 54,620 shikime Para 7 muajve
01:29

Rita kercen vallen e Rugoves

Telegrafi.com 35,900 shikime Para 3 muajve
00:16

Për pak sa nuk rrëzohet ministrja kosovare

Telegrafi.com 22,330 shikime Para 4 muajve
01:25

Kryetari i Komunës së Mitrovicë dhe pronari i objektit pa leje

Telegrafi.com 16,995 shikime Para 2 javëve
00:49

Breshëri ne Fshatin Rezallë, Komuna e Skenderajit

Telegrafi.com 16,645 shikime Para 3 javëve
00:10

Bresher ne Ferizaj

Telegrafi.com 14,156 shikime Para 1 muaji
00:12

Rita ndalet për fansat e saj

Telegrafi.com 12,986 shikime Para 3 muajve
02:01

Dalja e Rites ne sken

Telegrafi.com 12,143 shikime Para 3 muajve
00:11

Aksident ne peje

Telegrafi.com 11,270 shikime Para 1 muaji
Të gjitha videot
00:12

Aksident i rëndë në rrugën Drenas - Skënderaj

Telegrafi.com 5,347 shikime Para 4 orëve

00:30

Pas reshjeve të shiut, vërshohet “Rrugën B”

Telegrafi.com 217 shikime Para 1 dite

00:30

Pas reshjeve të shiut, vërshohet “Rrugën B”

Telegrafi.com 4,041 shikime Para 1 dite

00:11

Aksident afer babush te ferizajit

Telegrafi.com 2,293 shikime Para 1 dite

00:15

Vet aksident

Telegrafi.com 488 shikime Para 1 dite

00:48

Aksident në magjistrale

Telegrafi.com 340 shikime Para 6 ditëve

00:16

Digjet një veturë në qendër të Prishtinës

Telegrafi.com 3,755 shikime Para 1 jave

01:25

Kryetari i Komunës së Mitrovicë dhe pronari i objektit pa leje

Telegrafi.com 16,995 shikime Para 2 javëve

00:18

Rrënimi i objektit pa leje në Mitrovicë

Telegrafi.com 8,373 shikime Para 2 javëve

00:15

Morena Taraku ben tatuazh emrin e te dashurit

Telegrafi.com 4,542 shikime Para 2 javëve

07:37

Hetem Ramadani

Telegrafi.com 30 shikime Para 2 javëve

01:44

Pagjumsia

Telegrafi.com 9 shikime Para 2 javëve

02:01

Prishtina vs Drita

Telegrafi.com 3 shikime Para 2 javëve

03:32

BASHKIMI - PRISHTINA

Telegrafi.com 2 shikime Para 2 javëve

01:12

Kundermimi i Kanalizimit

Telegrafi.com 0 shikime Para 2 javëve