TRAVELINGO TV

Travel Channel TRAVELINGO është një videokatalog i hoteleve, vendpushimeve, siteve historike, atraksioneve natyrore, qyteteve më të përzemërta për të dhënët pas pushimit. TRAVELINGO është i dizajnuar për ta promovuar turizmin si televizioni i parë në rajon. Ky televizion shërben si platformë për ta lidhur audiencën me resortet turistike përmes një shëtitjeje informuese dhe argëtuese. Do të jetë një tribunë për mundësuesit e shërbimeve turistike për promovimin e ofertave të tyre për një audiencë të gjerë përgjatë katër stinëve.

Shfaq më shumë
Alternate Text