Trekandi

Trekandi është aplikacioni i parë dhe i vetëm në Kosovë që bën hulumtimin e produkteve financiare.
Platforma në fokus ka kreditë.

Alternate Text

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat