Tri ditë para fillimit

Ky film dokumentar shpalos një pjesë të rëndësishme të historisë së luftës së UÇK-së, që nis në shtëpinë e Abedin Rexhës (Sandokanit) në Vojnikë të Skënderajt më 25 nëntor 1997, vazhdon me betejën e Lludeviqit më 26 nentor, ku ate ditë vritet edhe mësuesi Halit Geci dhe përfundon ma daljen publike të UÇK-së në Llaushë në varrimin e mësuesit. Protagonistët e mbetur gjallë të asaj kohe flasin për këto ditë që shënuan një kthesë të madhe në historinë e luftës së UÇK-së dhe Kosovës.

Shfaq më shumë
Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat