TV Teuta

TV Teuta nga Mali i Zi

TV Teuta është stacioni i parë televiziv në Mal të Zi që transmeton 80% në gjuhë shqipe dhe 20% në gjuhë malazeze.

Shfaq më shumë
Alternate Text

Videot

Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat