Player.Chromecast.CastingTo

Kujdes, përmbajtje sensitive! Video përmban imazhe të rënda dhe/ose gjuhë vulgare.

Jemi duke bërë disa ndryshime teknike, transmetimi do të jetë aktiv shumë shpejt.

Kujdes, përmbajtje sensitive! Video përmban imazhe të rënda dhe/ose gjuhë vulgare.

Pamje ekskluzive nga beteja e Patshtrikut ku para 22 viteve ra Mujë Krasniqi dhe 41 ushtarë të tjerë
PP
Vlerëso videon
Mbyll
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

Faleminderit
Pamje ekskluzive nga beteja e Patshtrikut ku para 22 viteve ra Mujë Krasniqi dhe 41 ushtarë të tjerë

Shpërndaje videon