Valon Krasniqi

Valon Krasniqi është një krijues i videove Humoristike dhe Argëtuese të cilat bëjnë Publikun të argetohën.Së shpejti me shumë Humore dhe Video në Fundvit dhe gjatë Viteve të Ardhshme.

Instagram : valonkrs 

Facebook : Valon A.Krasniqi 

 

Shfaq më shumë
Alternate Text