Wildlife - Arian Mavriqi

Arian Mavriqi është njëri ndër fotografët dhe eksploruesit më të njohur të natyrës dhe faunës në Kosovë, i cili çdo herë vjen unik me punën e tij. Përkushtimi i tij i madh në punë na mundëson të shohim krijime artistike nga perspektiva e aparatit të një fotografi fantastik.

Pasioni dhe dashuria për natyrën e kafshët ka arritur që t’i tejkalojë vështirësitë e shumta të tij që ka hasur si fotograf.

Shfaq më shumë
Alternate Text