ZICO TV

Televizioni ZICO TV u themelua në maj të vitit 2007. Ai është regjistruar dhe licencuar nga Komisioni i Pavarur për Media i Republikës së Kosovës.

ZICO TV është televizion privat nacional kabllor dhe nisi zyrtarisht transmetimet me 5 dhjetor 2007 dhe me një ekip tepër profesional që prodhon program cilësor që i dedikohet të gjitha shtresave të shoqërisë të të gjitha grupmoshave.
Nga data 2 Tetor 2012, ZICO TV ka nisur i pari si kanal kosovar transmetimin edhe në formatin më të lartë të figurës dhe zërit, duke hapur kështu një etapë të re në Kosovë të cilësisë më të lartë të transmetimeve në botë, HD!

ZICO TV ofron mundësinë e publicitetit me cilësi të lartë transmetimi dhe përshtypjen e duhur televizive. 

Shfaq më shumë
Alternate Text