Ballkoni

Jetoni, një djalosh 10 vjeçar gjendet i ulur në skaj të ballkonit në katin e 4-të. Fqinjët dhe kalimtarët e rastit, të tmerruar nga situata, thërrasin policinë dhe zjarrfikësat për ndihmë. Por shumë shpejt situata del jashtë kontrollit.

Shfaq më shumë

Regjisore: Lendita Zeqiraj 
Producent: Bujar Kabashi 
Aktorë: Arben Bajraktaraj, Sevdai Radogoshi, Sefedin Nuredini, Osman Ahmeti, Shengyl Ismajli, Avni Dalipi, Adriana Matoshi, Edona Reshitaj, Burhan Sejdiu, Merfi Gashi, Nexhmije Selca, Leonora Mehmetaj, Gjin Kastrati, Mejreme Berisha, Shqipe Gashi, Gojart Kqiku. 

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat