Cheers

Lisi 13 vjeçar sapo ka marrë rrogën e parë dhe vendosë ta shpenzojë atë duke pirë raki me shokët e punës, si një “burrë i vërtetë”. Shumë shpejt situata del nga duart dhe karakteret nisin të tjetërsohen. Mes gjithë atyre burrave që po sillen si fëmijë, Lisi i vogël gjen rastin të tregojë pjekurinë e tij.

Shfaq më shumë

Regjisore: Norika Sefa 

Producentë: Yll Uka, Valon Bajgora 

Aktorë: Andi Bajgora, Luan Jaha, Bislim Muqaj, Nëntor Fetiu, Veton Osmanaj dhe Xhelal Haliti 
 

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat