Çlirimi

Gjatë luftës, një mësues dhe një nxënës mbesin të bllokuar në një shkollë fillore, ku arrijnë të mbijetojnë për disa muaj me frikë dhe uri të vazhdueshme. Një ditë lufta do mbarojë, por a do jetë ky një fund i lumtur për ta?

Shfaq më shumë

Regjisor: Burim Haliti 
Producent: Burim Haliti 
Aktorë: Xhelal Haliti, Valmir Selimi 
 

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat