Dasmat dhe Pampersat

Martesa, dikur me rregullat dhe zakonet e veta, sot, në ndryshimin dhe modernizimin e shoqërisë në Kosovë, ka marrë kahje dhe formë tjetër.
Dasmat dhe Pampersat është dokumentar për katër çifte nga rajone dhe gjererata të ndryshme, të cilët tregojnë se si i kryejnë punët e shtëpisë, si rrisin fëmijët, për liritë dhe problemet që kanë.
Duke lejuar kamerat në shtëpitë e tyre, ne shohim sinqeritetin dhe humorin, video inqizimet e dasmave, lindjen e foshnjës, e bashkë me to edhe zhdukjën e traditës së poligamisë.

Shfaq më shumë

Zhanri: Dokumentar
Metrazhi: I gjatë
Regjia: Antoneta Kastrati dhe Cassey Cooper Johnson

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat