DERË E HAPUR

Një vajzë shtatzënë e pamartuar dhe motra e saj e madhe përpiqen të gjejnë një burrë për t'u shtirur si bashkëshorti i saj, përpara se të takohen me babain e tyre strikt e tradicional.

Shfaq më shumë

Regjia/Director: Florenc Papas
Skenari/Writer: Florenc Papas, Ajola Daja
Në role/Stars: Luli Bitri, Jonida Vokshi, Gulielm Radoja, Sotiraq Bratko, Elidon Alikaj, Maxwell Guzja, Visar Vishka, Jorgaq Tushe, Kastriot Shehi, Andi Begolli

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat