E dashura Nita

Nita ka mbetur e paralizuar nga një aksident automobilistik, ku shkaktar ishte burri i saj Arbeni. Nga faji që ndjen, Arbeni mundohet të gjejë mënyra të ndryshme për t’ia kthyer buzëqeshjen Nitës.
Një ditë Arbenit i vie një letër nga Ministria e Shëndetësisë. Ai ulet në kuzhinë që ta lexojë dhe kupton se ata do t’ia financojnë vetëm një pjesë të vogël të shumës totale që i duhet për shërimin e Nitës.

Shfaq më shumë

Metrazhi: I shkurtër
Regjia: Alban Zogjani

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat

Kanali