E kuqja

Ka ardhur dita që Gjoni duhet të lajë gjakun e vëllait të vrarë. Midis nderit të familjes e traditave kanunore të gjakmarrjes dhe vrasjes së dikujt të afërt për të, çfarë do të zgjedhë ai?

Shfaq më shumë

Regjisor: Gazmend Nela 
Produksion: Frame 
Aktorë: Mevlyd Osmani, Fatime Llugiqi – Ademi, Luan Kryeziu, Kenan Gurgurovci 

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat