EVIDENCE

33,510 shikime

Xheva, një pensionere që jeton me djalin dhe nusen e tij duhet të shkojë për të dëshmuar që është gjallë, në mënyrë që të vazhdojë ta marr pensionin muajin që vjen. Rruga deri atje është sfiduese dhe ndryshon thelbësisht marëdhëniet që këta njerëz kanë me njëri-tjetrin.

Shfaq më shumë
Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • EVIDENCE
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat