Ferdonija

“Ferdonija” ndjek historinë e gruas nga Gjakova me të njëjtin emër, e cila gjatë luftës ka humbur të gjithë pjestarët e familjes dhe tashmë pas një dekade ende nuk ka asnjë lajm për ta dhe për rrethanat e zhdukjes apo vrasjes së tyre. I xhiruar përgjatë dy viteve, ky dokumentar rrëfen vuajtjet shpirtërore, sfidat e përditshme, stigmën dhe trysninë sociale që kjo grua përjeton, si dhe përpiqet të hedhë dritë mbi pasojat që historia ka lënë tek të mbijetuarit e saj.

 

Shfaq më shumë

Regjisor: Gazmend Bajri & Shkurte Dauti 

Producent: Gazmend Bajri

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat