Kaseta e dasmës

Fisniku është gati të fillojë një udhëtim absurd në krijimin e një video të rreme të dasmës së tij vetëm për të marrë vizën gjermane. 
Ai duhet që me sukses të bindë familjen, miqtë dhe ish-in e tij për t'u bashkuar me të në këtë udhëtim të çmendur.
 

Shfaq më shumë

Metrazhi: I shkurtër 
Regjia: Ariel Shaban

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat