Tisa

Beni është një adoleshent ‘cool’, futboller i mirë, i lumtur në trekëndëshin shoqëror me Gëzimin, tjetër futboller i mirë, dhe Emën, të dashurën e tij të cilën edhe Beni edhe Gëzimi e pëlqejnë. Benit i ndryshon jeta kur merr ftesë për t’u testuar në një ekip franqez.
Kjo ftesë për të është mrekulli, por në të njejtën kohë ia shkundë themelin e shoqërisë që ka.
Mrekullia i vështirësohet kur ambasada Franqeze ia refuzon vizën. Babai i tij vendosë ta dërgojë jashtë Benin përmes metodave ilegale të imigrimit.

Shfaq më shumë

Metrazhi: I shkurtër 
Regjia: Valter Lucaj

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat