Gardhi

Disa gra të gjeneratave të ndryshme të së njëjtës familje me zë të lartë përballen me njëra-tjetrën për pikëpamjet e tyre për jetën, dashurinë, dëshirat dhe patriarkatin. Mbledhja e familjes shndërrohet në kaos, ndërsa i më i riu prej tyre - djali i vetëm - kërkon një dalje.

Filmi është i mbështetur nga Qendra Kinematografike e Kosovës.

Shfaq më shumë

Metrazhi: I shkurtër
Regjia: Lendita Zeqiraj

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat