Player.Chromecast.CastingTo

Jemi duke bërë disa ndryshime teknike, transmetimi do të jetë aktiv shumë shpejt.

Historia ime, motiv për ty! - Episodi 3. Vlora Tuzi Nushi (UN WOMEN në Kosovë) dhe Naim Qelaj (Avokat i Popullit)
Ka vendosje të produkteve
Vlerëso videon
Mbyll
  • 1

  • 2

  • 3

  • 4

  • 5

  • 6

  • 7

  • 8

  • 9

  • 10

Faleminderit
Historia ime, motiv për ty! - Episodi 3. Vlora Tuzi Nushi (UN WOMEN në Kosovë) dhe Naim Qelaj (Avokat i Popullit)

Shpërndaje videon