Një tregim Prishtine

Një Tregim Prishtine është një film vendor i cili fokusohet në jetën e një çifti të klasës së mesme, Aurora dhe Ben me vajzën e tyre Fiona. Sfidat e tyre fillojnë kur Fiona është diagnostikuar me leukemi akute dhe ata duhet të gjejnë paratë për trajtimin e saj. Beni ndeshet me korrupsionin gjatë përpjekjes për të siguruar para për trajtim ndërsa Aurora lufton në mënyrën e saj për të mbledhur fonde për shërimin e Fionës.

Shfaq më shumë

Metrazhi: I gjatë 
Regjia: Burbuqe Berisha

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat