Plisi

Filmi i cili titullohet 'Plisi' shtjellon historinë e një plaku shqiptar që jeton në New York dhe i cili nuk e heqë asnjëherë plisin nga koka. Pasi që zgjohet nga një ëndërr e keqe ku ai shndërrohet në një krijesë të çuditshme pasi era i heq plisin nga koka, ai vendos t'i tregoj nipave të tij për rëndësinë e plisit që ai mban.

Shfaq më shumë

Regjisor & Skenarist: Gjon Marku
Muzika: Agron Shala 
Aktorë të zërit: Luan Jaha, And Halimi, Art Halimi 
Pikturat e prapavijës: Murat Ahmeti 
Annimacioni: Gjon Marku, Noe Diaz 

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat