SEA BY THE RIVER AND RIVER BY THE SEA

Lumja si grua dhe nënë, ka mbetur vetëm në dy periudha të ndryshme, për arsye të ndryshme ekzistenciale. Ajo e urren luftën, por është e detyruar të luftojë.

Shfaq më shumë

Regjia: Sovran Nrecaj
Skenari: Sovran Nrecaj
Në role: Rebeka Qena, Agron Shala, Valdrin Osmani, Nil Osmani
Producent: Sovran Nrecaj, Njomza Tmava

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat