Të mjerët

Ata jetojnë në një shtëpi, në mes të një mali. Janë të paarsimuar, të izoluar dhe asocial. Kanë 19 vjet diferencë moshe. Luftojnë për të pasur një trashëgimtar, një djalë, por fati nuk është në anën e tyre. Janë këta Avdiu dhe Qamilja, të cilëve një ditë të zakonshme vere, u troket një çift urban në dyert e shtëpisë, Sokoli dhe Eda, vrasës ordiner, të cilët e kanë një qëllim të fuqishem pse ndodhen aty.
 

Shfaq më shumë

Në rolet kryesore: Bislim Muçaj, Edona Reshitaj, Besart Sllamniku, Maylinda Kosumovic
Skenari: Besart Sllamniku
Regjia: Genc Berisha
Muzika: Trimor Dhomi

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat