VËTHI I MUNGUAR

Pas vdekjes së të shoqit, gruaja e fton dashnoren e tij në darkë për të shqyrtuar detajet e testamentit. Edhe pse gruaja është e zemëruar me pabesinë e burrit të saj, ajo premton të mos e kundërshtojë testamentin nëse zonja është e gatshme të tregojë gjithçka për lidhjen e tyre. Mbrëmja kthehet në një fushë beteje psikologjike ku është e vështirë të dallosh kush është viktima dhe kush është sulmuesi.

Shfaq më shumë
Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat

Regjia: Bujar Alimani
Skenari: Bujar Alimani
Në role: Ema Andrea, Adele Gjoka