Videosinteza

Video-animacione të cilat shtjellojnë tema të ndryshme për shoqërinë tonë, siç jane: shkenca, teknologjia, mjedisi dhe historia. Si një platformë edukative dhe nxitëse në shërbim të komunitetit, ne kërkojmë ndihmën dhe angazhimin tuaj që Videosinteza të prek tema të cilat ju mendoni që janë më me rëndësi.
 

Shfaq më shumë

Videosinteza është projekt fitues i punëtorisë “UpShift” dhe mbështetet nga Unicef Innovations Lab Kosovo, Komuna e Prishtinës dhe Amam Studio.

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat