Zibidi

Tre shokë rrinë ulur rreth një tavoline në një kafene dhe bëjnë plane se ku të shkojnë të vazhdojnë ndejën. Filxhanat e zbrazët në tavolinë tregojnë se ka kohë që qëndrojnë aty. Të kapluar nga monotonia fillojnë të ngacmojnë njëri-tjetrin dhe kalimtarët.

Shfaq më shumë

Metrazhi: I shkurtër
Regjia: Nart Zeqiraj

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat