Zonjusha

Tre gangsterëve, u kërkohet ta kryejnë një punë për të cilën s'kanë asnjë informacion. 
Sidoqoftë, nuk mund ta refuzojnë për shkak të krenarisë dhe shumës së parave që u ofrohet në këmbim. 
Gjatë rrugës ata ballafaqohen me shumë probleme dhe kjo i bënë të kuptojnë se gjatë gjithë kohës kanë qenë pjesë e një kurthi.

Shfaq më shumë

Në rolet kryesore: Armend Baloku, Besart Sllamniku, Muhamed Arifi
Skenari: Besart Sllamniku, Lulzim Bucolli
Regjia: Genc Berisha

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat