Të Mjerët - Film Artistik - GjirafaVideo
― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga A&G Production ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga A&G Production ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Prodhim i A&G Production

Film nga Genc Berisha

Në rolet kryesore : Bisim Muçaj, Edona Reshitaj, Besart Sllamniku, May-linda Kasumovic

1 koment