Diamanti

“Diamanti” është film i gjatë artistik, prodhim vendor, i cili ndjek historinë e personazheve të filmit “Zonjusha”.

Treshja e përbërë nga personazhet Vuca, Bulli dhe Zagi fillojnë aventurën e çmendur, duke u kushtëzuar me vjedhjen e një diamanti, që të shpëtojnë jetërat e tyre.

Filmin “Diamanti” e gjeni online vetëm në GjirafaVideo.
 

Shfaq më shumë

Prodhuar nga: A&G Production, Ikonë Studios, gjirafaStudios, QKK 
Regjia: Genc Berisha 
Në rolet kryesore: Armend Baloku, Besart Sllamniku, Muhamed Arifi 

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat