― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga Kafeneja Jonë ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga Kafeneja Jonë ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Bashkëprodhim i CMB & gjirafa.com

Luajtën: Adem Mikullovci, Fatmir Spahiu, Teuta Krasniqi, Irena Aliu, Donat Qosja, Fatos Kryeziu, Astrit Kabashi, Shkumbin Istrefi, Gramos Gashi, Avni Hoti, Dukagjin Podrimaj, Lyra Xhoci, Doresa Rexha, Arta Lahu, Argjend Rexhepi dhe mysafir special Dibran Tahiri.

Skenari: Shkumbin Istrefi dhe Astrit Kabashi
Regjia: Shkumbin Istrefi, Arzana Kraja

Krijuar nga: Shkumbin Istrefi & Mentor Shala

40 komente