Ndeshja e fundit

Linda rreth 30-tave është e ve, pasi burri i saj vdiq në një aksident në punë si zjarrëfikës. 

Ajo tashmë kujdeset për djalin e saj i cili ka 10 vjet dhe është i apasionuar pas klubit futbollistik Real Madrid, e në veqanti pas Ronaldos. Por, Ylli është i sëmurë nga kanceri dhe Linda vendosë t’ia ndalojë kemoterapinë, për shkak se nuk mundet ta shohë në atë gjendje Yllin.

Një befasi ndodh kur Kosovën për herë të parë e viziton Real Madridi, për të zhvilluar ndeshje me klubin e kryeqytetit.

Shfaq më shumë

Metrazhi: I shkurtër
Regjia: Alban Zogjani

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat

Kanali