Njëri nga ata

16,793 shikime

Fati në çantën e një postieri. Ai nis misionin më të rëndësishëm të jetës së tij. Pasi arrin në një vendbanim jo të zakontë, postieri kërkon personin me katër gishta për t'ia dhënë porosinë. Fati i tij dhe e kaluara e banorëve gjendetn në çantën e tij.

Shfaq më shumë

Aktorë: Shkëlqim Islami, Agron Shala, Doresa Rexha
Regjisor: Ilirjan Himaj
Producent: Ilirjan Himaj

Alternate Text
Të gjitha videot
  • Të gjitha videot
  • Film Artistik
  • Për shfaqjen
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat