Përqafimi

Pas shtatë vjetësh burg, një nënë dëshiron të takojë fëmijët e saj dhe t’u kërkojë falje. Ndërkohë, djali i madh duhet të marrë vendimin më të rëndësishëm të jetës së tij: ta falë nënën që ia vrau babain ose të heqë dorë përgjithmonë nga dashuria e nënës, e cila i mungon.

Shfaq më shumë

Regjisor: Lulzim Guhelli 
Producent: Trim Musliu 
Aktorë: Aurita Agushi, Besnik Krapi, Benuliks Mareni, Lirak Çelaj, Rebeka Qena 

Alternate Text
Renditja
Të fundit
  • Alfabetike
  • Të fundit
  • Më të shikuarat