"Kolona" - GjirafaVideo
― DREJTPËRDREJT
+18
Video eksplicite

Filmi nuk preferohet për persona nën moshën 18 vjeçare. Përmban dhunë, skena dhe gjuhë eksplicite.
A dëshironi të vazhdoni?

Shpërndaje tani
Reprizë
Drejtpërdrejt (Beta)
Transmetimi Drejtpërdrejt nga QKK - Qendra Kinematografike e Kosovës ende nuk ka filluar. Transmetimi Drejtpërdrejt nga QKK - Qendra Kinematografike e Kosovës ka përfunduar!
Rrjeti i ngarkuar!
7
Në vazhdim:
A e dini si ti largoni reklamat nga videot?
Kopjo linkun e videos
Kopjo linkun e videos nga ky moment

Largo reklamat përgjithmonë

Me Premium ju mund ti shikoni videot pa reklama!

Regjisor: Ujkan Hysaj

Producent: Ujkan Hysaj

Aktorë: Sunaj Raca, Irena Cahani, Arbnesha Grabovci, Vedat Haxhiislami, Shkelqim Islami, Vlado Jovanovski, Besnik Krapi, Enis Krapi, Albulena Kryeziu, Don Raca

Viti 1999. Një familje e cila po arratiset nga Kosova, ndalet në një pikë kontrolli serbe, ku janë të detyruar të bëjnë një zgjedhje në skajet e humanes. Ademi duhet të zgjedhë jetën e kujt do të shpëtojë nga vrasja e sigurt: të të birit apo të nipit të tij!

0 komente